Ik ben dol op een kommetje warme havermoutpap! Je kunt met veel verschillende smaken variëren en het zo bont of simpel maken, het is altijd lekker. Dit is een recept met peer, rozijn, kaneel en hazelnootjes.
RECEPT
Dit recept is voor 1 persoon
Benodigde tijd
3 minuten voorbereiding
2 minuten koken
Ingrediënten
40 gram havermout/oatmeal
200 ml melk/amandelmelk/sojamelk (wat je wenst)
1 peer
1 tl kaneel
1 tl rozijnen
1 tl hazelnootjes
Bereiding
Pureer de helft van de peer en snijd de andere helft in plakjes/blokjes.
Doe de peerpuree in een pan met de havermout, kaneel, rozijnen en melk. Breng dit aan de kook en laat het 2 minuten zachtjes pruttelen. Haal het daarna van het vuur en doe de inhoud in een ontbijtkommetje.
Leg de in plakjes/blokjes gesneden peer bovenop je havermoutpap en strooi de hazelnootjes er overheen.
Comments