Zin om een keer iets creatiefs én lekkers op tafel te zetten? Dan is dit echt een aanrader!
RECEPT
Dit recept is voor 5 personen
Benodigde tijd
Voorbereiding: 45
Bereiding: 10
Speciale benodigdheden
Braadslede
crème-brûlée bakjes
gasbrander
Ingrediënten
250 gr zachte geitenkaas zonder korst
100 ml slagroom
100 ml Melk
2 el Honing
2 eieren
Zout
Kristalsuiker om te bestrooien
Bereiding
Verwarm de oven voor op 160 graden.
Meng alle ingrediënten (behalve suiker) tot een glad mengsel en verdeel het over de vijf crème-brûlée bakjes.
Zet de bakjes in een grote braadslede en zet de braadslede in het midden van de oven. Vul voordat je de oven dicht doet de braadslede tot 3/4 hoogte van de bakjes zodat de bakjes au bain marie staan. Gaar de crème-brûlées in ongeveer 30 min in de oven.
Als het mengsel stevig is laat het dan afkoelen in de koelkast tot opdienen.
Strooi voor het opdienen de suiker over de bakjes en brandt het af met een gasbrander.
Serveer de crème-brûlée met een frisse salade met appel en walnoten en een stuk brood.
Kommentare